LUONTO JA HYVINVOINTI – Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutusvalmennus Rauha

LUONTO JA HYVINVOINTI

Meillä ihmisillä on paljon perusasioita, jotka ovat hyvin tärkeitä hyvinvointimme kannalta.

Niitä saatetaan pitää itsestäänselvyyksinä, mutta aika monella saattaa olla hukassa näitä ihmisyyden peruselemenntejä. Näiden peruselementtien puuttuessa alamme voimaan huonosti. Esim. ahdistuneisuus, masennus, keskittymisvaikeudet ja irrallisuuden tunne voivat vaivata mieltämme.

Luontoyhteys on yksi näistä ihmisen peruselementeistä. Olemme osa luontoa halusimme tai emme. Reagoimme luonnon kiertokulkuun voimakkaasti. Matalapaineella omakin mieli on maassa, korkeapaineella mieliala kohoaa. Kosteus kolottaa niveliä. Talvella luonnon nukkuessa, myös meitä alkaa väsyttämään. Keväällä luonnon herätessä myös me saamme energiaryöpyn. Yleinen keskusteluaihe on säätila ja sen muutokset.

Luonto tuntuu meissä ja olemme todellakin osa luontoa. Kun   meillä on syvempi yhteys luontoon ja syvempi ymmärrys luonnon kiertokulusta ja tapahtumista niin pystymme olemaan luontevasti osa luontoa,

Meissä kaikissa on sisäänrakennettuna luontotietous, luontomuisti, tuo jokaisen oma syvä ymmärrys luonnosta. Tuota luontoyhteyttä vahvistamalla pystymme lisäämään omaa hyvinvointiamme merkittävästi. Syvällinen luontoyhteys kuuluu ihmisyyden peruselementteihin ja se on hyvin voimaannuttavaa. Syvällinen luontoyhteys lisää hyvänolon hormonitasoja merkittävästi.