UNOHDETTU KEHOLLISUUS – Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutusvalmennus Rauha

UNOHDETTU KEHOLLISUUS

Keho, mieli, sielu…

Ihminen on kokonaisuus. Tässä nykymaailman somepainotteisessa elämässä painopiste on siirtynyt hyvin vahvasti mielen alueelle.

Elämä on aika levotonta ja täynnä ärsykkeitä ja liiallista virikkeellisyyttä, kun sitä tylsää hetkeä ei ole milloinkaan. Mieli ylikuormittuu. Tämä puolestaan aiheuttaa levottomuutta, ahdistusta, keskittymisvaikeuksia ja läsnäolon tunteen haasteellisuutta.

Mielipainotteisessa maailmassa yhteys omaan kehoon jää vaillinaiseksi. Ilman tervettä kehoyhteyttä emme pääse käsiksi omaan parhaaseen potentiaaliimme, sillä kehossa kannamme valtavan määrän tietoa ja osaamista, tuota omaa syvää viisautta.

Kehomuistissa on tallessa myös kaikki ikävät ja traumaattiset kokemukset. Pelkkä mielen tasolla käsitelty traumaattinen kokemus ei riitä, asia täytyy käsitellä myös kehomuistista.

Kehonkuvaan liittyvät ulkoiset paineet

Kehonkuvaan liittyy tänä aikana myös paljon ulkoisia paineita, liittyen esim. ulkonäköön, painoon tai vaikkapa nenän muotoon. Kauneusleikkaukset kasvattavat suosiotaan. Ulkonäköön ja kehonkuvaan liittyvät paineet ovat voimakkaita jo ihan pikkutytöillä ja pojilla. Somemaailma tarjoileee muokattuja kuvia ja ruokkii ihannekuvaa täydellisestä vartalosta.

Aika monen suhde omaan kehoon on kaukana terveestä ja hyvinvoivasta.

Halusin tehdä rentoutuksen, joka vahvistaa meidän kehoyhteyttämme, läsnäoloa kehossa sekä rakkaudellista ja arvostavaa suhdetta omaa kehoakohtaan, oli se sitten minkä näköinen, kokoinen ja muotoinen tahansa.

Terve rakastava ja arvostava kehonkuva sekä keholäsnäolo ovat hyvin tärkeitä asioita meidän hyvinvointimme kannalta.

Rentoutuksen käyttö on hyvin helppoa, turvallista ja tehokasta ja se sopii varmasti kaikille. Valitse vain rauhallinen hetki ja kuuntele rentoutus.