Rentoutuksesta apua uniongelmiin – Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutuksesta apua uniongelmiin

 

 

 

Uniongelmat ovat melko yleisiä ja pitkittyessään ne vaikuttavat merkittävästi meidän terveydentilaamme. Stressi ja elämän kuormittavat tapahtumat saavat  unen häiriintymään.  Joskus myös iloiset asiat vievät unet, koska saatamme käydä ”kierroksilla”

Unettomuudella on paljon fysiologisia ja mielenterveydellisiä muutoksia. Pitkään jatkuneet nukkumisongelmat saavat aivot ylivirittyneeseen tilaan ja unettomuuskierre on valmis. Unettomuus aiheuttaa ärtyneisyyttä ja sekavuutta. Mitä pidempään unen puute jatkuu, sitä enemmän keskittymiskyky kärsii. Pitkään jatkunut univaje vaikeuttaa ensimmäisenä monimutkaista päätöksentekoa ja luovuutta. Unettomuus aiheuttaa myös sydämen tykytyksiä ja muita autonomisen hermoston oireita. Pitkään jatkuneet univaikeudet ja häiriöt voivat aiheuttaa sekä psyykkisiä että fyysisiä oireita ja sairauksia.

Rentoutuksella on saatu hyviä tuloksia unettomuuden hoidossa. Rentoutuminen on fyysinen ja psyykkinen tapahtuma, jonka aikana mieli rauhoittuu  ja elimistön eri toiminnot tasaantuvat ja rauhoittuvat. Sen merkitystä ei voi korostaa liikaa, koska nykyinen kiireinen elämäntyyli aiheuttaa erilaisia kestojännityksiä.

Olen tehnyt verkkokauppaan tehokkaan rentoutuksen unettomuuden hoitoon. Rentoutus koostuu kehorentoutuksesta, mielikuvarentoutuksesta ja positiivisista suggestioista. Rentoutus on suunniteltu niin, että sen voi laittaa päälle nukkumaan mennessä ja voit nukahtaa siihen, rentoutusta ei tarvitse sammuttaa. Jos satut nukahtamaan, niin voit kuunnella lopun rentoutuksen nukkuessa ja saada samalla positiivisia ja vahvistavia suggestioita. Rentoutus on tehokas ja erittäin turvallinen hoitomuoto .