Voimallinen positiivisuus – Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutusvalmennus Rauha

Voimallinen positiivisuus

Positiivisuuden voima on valtava. Kun pystymme pysymään positiivisina ja myönteisinä, niin se vaikuttaa todella merkittävästi meidän fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiimme. Poisitiivisuus kohottaa mielialaa, vähentää stressiä, ja sitä kautta stressihormonien tasoa elimistössä. Tunnetusti stressihormonit sairastuttavat meidät.

Mitä enemmän pystymme kääntämään ajatuksiamme ja tekemisiämme positiivisempaan suuntaan, sitä paremmiin voimme.

Toki elämässä on niitä ikäviäkin asioita, mutta aina löytyy myös niitä positiivisia asioita ja meillä on valta valita, että kumpiin asioihin keskitämme ajatuksemme, positiiviseen vai negatiiviseen. Valitsemalla positiiviset asiat, samalla vahvistamme kaikkea positiivista elämässämme.

Kiitollisuus nostaa mielialaamme ja on hyvä keino omien energioiden nostamiseen ja sitä onkin hyvä tietoisesti vaalia elämässä esim kiitollisuuspäiväkirjan avulla. Iltaisin nukkumaan mennessä voi kirjata kolme asiaa, joista on ollut juuri tänään kiitollinen.

Me olemme kaikki erilaisia ja joillekin positiivisuus on luonnostaan helpompaa, kuin toisille. Toisten luonteeseen kuuluu tietynlainen negatiivisyys ja kriittisyys, sekä taipumus hieman vatvoa asioita negatiivisella tavalla. Itsekin tunnustan kuuluneeni juurikin tähän kategoriaan.

Joskus nämä negatiiviset tavat ja ajatusmallit ovat juurtuneet hyvin syvälle omaan alitajuntaamme ja niitä on todella vaikea muuttaa. Rentoutuksen ja suggestioiden avulla pääsemme kuitenkin kiinni oman alitajuntamme lukkoihin ja pystymme kääntämään ajatus- ja toimintamallejamme positiivisempaan suuntaan.

Rentoutuneena alitajuntamme ottaa vastaan suggestion muodossa olevia positiivisia ajatus- ja toimintamalleja vastaan ja alamme alitajuisesti toimimaan näiden uusien ja parempien mallien mukaan.

Sanotaan, että vapaa tahto on pelkkää harhaa, sillä suurin osa päätöksistämme tulee alitajunnasta. Jos esim olemme lapsuudessamme imeneet negatiivisia ajatusmalleja alitajuntaan, niin niitä on todella vaikea muuttaa. Meitä on saatettu latistaa esim. kotona tai koulussa ja meitä on saatettu vähätellä. Tämä ajatusmalli itsestä on syöpynyt alitajuntaamme ja toimimme tämän huonon mallin mukaan. Rentoutuksen ja suggestioiden avulla näitä negatiivisia uskomuksia saadaan korjattua ja käännettyä positiiviseksi.    

Verkkokaupasta löytyy yhden rentoutuksen edullinen rentoutusvalmennus  positiivisuuden ja kiitollisuuden tunteiden vahvistamiseksi. Rentoutus on helppo ja  miellyttävä tapa panostaa omaan hyvivointiin. Valitse vain rauhallinen hetki ja kuuntele rentoutus.

rentoutusvalmennus-rauha-voimallinen-positiivisuus