Mitä ovat suggestiot? – Rentoutusvalmennus Rauha

Rentoutusvalmennus Rauha

Mitä ovat suggestiot?

Ihmiseltä löytyy ns tajuinen mieli ja alitajuinen mieli. Sanotaan, että vapaa tahto on harhaa ja suuri osa päätöksistämme tulee juuri alitajuisesta mielestä, joka on tahdosta riippumaton. Alitajuiseen mieleen on voinut syöpyä hyvinkin tiukkaan erilaisia rajotteita ja uskomuksia itsestämme, joita olemme lapsuudesta asti syystä tai toisesta imeneet itseemme. Siellä saattaa olla lukkoja ja esteitä tiellämme jos haluamme edetä elämässä johonkin tiettyyn suuntaan, esim. tavoitella unelmiamme tai vaikkapa vaan olla onnellisia tai kokea positiivisia asioita. Syiden alkuperään on joskus hyvin vaikeaa päästä käsiksi ja vaikka kuinka yritämme muuttaa toimintatapojamme, niin alitajunta tarjoaa sinne iskostunutta huonompaa vaihtoehtoa.

Suggestioilla alitajuntaa ohjelmoidaan pala palalta toivotumpaan suuntaan, epätoivotut alitajuiset mallit korvataan uusilla paremmilla. Emme siis yritä poistaa vanhoja malleja, vaan vahvistamme vain posiitiivisempia ja parempia. Ja tuloksena on, että kun positiivista tarpeeksi vahvistetaan, alitajuntaankin alkaa iskostumaan toivottu tunne tai toimintamalli, eikä meidän tarvitse kamppailla asian kanssa enää. Suggestiot vaativat aina rentoutuksen, jotta alitajunnan vastustus laantuu ja positiivinen viesti menee perille.

Suggestiot sopivat hyvin itsetunnon ja itseluottamuksen vahvistamiseen, positiivisten tunnekokemuksien vahvistamiseen , oman terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseen , itsetuntemuksen vahvistamiseen, positiivisten ja toivottujen toimintatapojen vahvistamiseen, positiivisen ajattelun vahvistamiseen jne.

rentoutusvalmennus-rauha-mita-ovat-suggestiot

HETKI HETKELTÄ JA PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ VOIT PAREMMIN JA PAREMMIN.